DİYARBAKIR / BAĞLAR - Bağcılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

UYGULAMA ANAOKULUMUZDA "SENE SONU" ETKİNLİĞİ

Ock

OKULUMUZ BAĞCILAR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZ İLE "DEĞERLERİMLE BÜYÜYORUM" ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA ABDULKADİR İMRAL KIZILAY ANAOKULUNDAYDIK.

Ock

BAĞLAR KAYMAKAMIMIZ SAYIN İSMAİL PENDİK VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN FİKRET ELALTUNTAŞ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ.

Bağcılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi TS EN ISO 9001 Çalışmaları

May

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve bölgedeki diğer illerimizi etkileyen depremler nedeniyle depremin oluşturduğu sosyal ve psikolojik etkilerin azaltılması ve okullarımız arasında kardeşliğin yaygınlaşması, farklı birikimleri olan ve farklı eğitim anlayışı içerisinde faaliyet gösteren okulları kardeşlik temasında bir araya getirerek işbirliği ve desteği arttırmak, kardeş okullar oluşturarak öğrenciler ve öğretmenler arasında bilgi, değer, kültür paylaşımını zenginleştirmek, okullar arası işbirliği ve desteği arttırarak eğitim öğretim sürecine katkı sağlamak amacıyla deprem bölgesinde bulunan okullar "Kardeş Okul" Projesi kapsamında Şehit Er Mehmet Yüce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Cezayir BİLEKLİ'yi makamında ziyaret ettik.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Üniversiteye Yerleştirme İstatistiklerimiz

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 81. yıl dönümü dolayısıyla okulumuz Bağlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde anma programı düzenlendi.

Ekm

Okul idaresi, Rehberlik Servisi ve Gezi ve Tanıtım kulübü koordinatörlüğünde, öğretmen, öğrencilerimiz ve okul personellerinin de katıldığı Eğil gezisi geçtiğimiz haftasonu gerçekleştirildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

May

Okulumuz Edebiyat Öğretmenlerinden Mahsum ÖZTEK öncülüğünde kurulan tiyatro ekibinin oynadığı TÖRE adlı oyun 10 Mayıs 2019 tariihinde saat 14:00´de Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde sahnelendi.

Şbt

Diyarbakır Gençlik Spor İl Müdürlüğünün Köşkler Spor Salonunda düzenlediği Okullararası Halk Oyunları müsabakalarında okulumuz Bağlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Diyarbakır'da yıllar sonra dereceye kalan tek kız ekibi olarak tarihe geçti.

Şbt

Diyarbakır Gençlik Spor İl Müdürlüğünün Seyrantepe Spor Salonunda düzenlediği Okullararası Genç Kızlar Dart müsabakalarında okulumuz Bağlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İl genelinde birinci olmuştur.

Şbt

Diyarbakır Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün Seyrantepe Spor Salonunda düzenlediği Okullararası Genç Kızlar Futsal müsabakalarında okulumuz Bağlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi göstermiş olduğu büyük başarı sonucunda İl Şampiyonu olup bölge müsabakalarında mücadele etmeye hak kazanmıştır.

Göstermiş oldukları özveri ve başarılardan dolayı Genç Kızlar Futsal takımına ve hocalarımız Zafer Hünkar Üner ve Ayşe Gül Durman'a teşekkürlerimizi sunarız.

May

Anaokulu öğretmenlerimiz Emine Tanık ve Selda Güler öncülüğünde ilimizin en popüler sahne sanatları ekibi Öncü Çocuk tarafından oldukça eğlenceli bir yıl sonu etkinliği düzenlendi.