DİYARBAKIR / BAĞLAR - Bağcılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

DART MÜSABAKALARINDA İL BİRİNCİSİYİZ!!!

Diyarbakır Gençlik Spor İl Müdürlüğünün Seyrantepe Spor Salonunda düzenlediği Okullararası Genç Kızlar Dart müsabakalarında okulumuz Bağlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İl genelinde birinci olmuştur. 40 okulun katılımıyla gerçekleşen turnuvada şampiyon olan okulumuz Bağlar MTAL ardından ikinci olan Koşuyolu MTAL, üçüncü olan  Ergani Makam Dağı Anadolu Lisesi ve dördüncü olan  Ergani Anadolu Lisesi'ne tebriklerimizi iletiyoruz.

Müsabakalarda üstün başarı sergileyen Dart takımımıza ve hocalarımız Ayşe Gül Durman ve Zafer Hünkar Üner'e teşekkürlerimizi sunarız.

21-02-201921-02-2019

Yayın: 21.02.2019 - Güncelleme: 02.04.2020 12:57 - Görüntülenme: 494