DİYARBAKIR / BAĞLAR - Bağcılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

HALK OYUNLARINDA TARİHİ BAŞARI!!

Diyarbakır Gençlik Spor İl Müdürlüğünün Köşkler Spor Salonunda düzenlediği Okullararası Halk Oyunları müsabakalarında okulumuz Bağlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Diyarbakır'da yıllar sonra dereceye kalan tek kız ekibi olarak tarihe geçti.

Okulumuz Halk Oyunları ekibini ve hocaları Zafer Hünkar Üner ve Ayşe Gül Durman'ı aldıkları üçüncülük derecesinden tebrik eder, katılmaya hak kazandıkları bölge müsabakalarında ise tekrardan bizi gururlandıracak sonuçlarla dönmelerini temenni ederiz.

21-02-201921-02-2019

Yayın: 21.02.2019 - Güncelleme: 02.04.2020 12:56 - Görüntülenme: 730